În pagina acesta încercăm să anticipăm câteva întrebări de la dumneavostră și răspundem la ele .

Unde se țin antrenamentele?

În Mangalia

Primiți și începători?

Da primim pe oricine indiferent că este fată sau băiat, tânăr sau bătrân, începător sau avansat.

Când se țin antrenamentele?

Răspunsul îl aflați prin mesaj pe pagina de facebook Sarmy Combat Sistem

Dacă sunt din altă localitate cum aș putea participa la antrenamente?

Ori veniți sâmbăta la antrenament, ori la seminariile organizate periodic sau la cerere, acestea din urmă sunt sesiuni de antrenament intensive cu durata între 3-5 ore.

Pentru grupuri se pot organiza și la cerere sesiuni de antrenament, autoapărare, arte marțiale, sporturi de contact.

Aș putea să mă antrenez de la distanță?

Cu siguranță DA pentru cei care nu pot ajunge la antrenamente avem o sesiune de videotutoriale on-line de lucru fără partener și fără accesorii sau echipamente.

Pe canalul de instagram sarmyleero postăm periodic videotutoriale și clipuri video din sfera autoapărare, sporturi de contact, arte marțiale, tehnici eficiente, supraviețuire.

În curând lansăm sesiunea de antrenament on-line personalizat pentru fiecare în parte.

Aș putea face antrenament privat?

Da se pot face antrenamente private în funcție de disciplina pe care doriți să o studiați, îmbunătățiți, scopul pe care vi l-ati propus (pregătire pentru examen la o instituție a statului, pentru o misiune, pentru un nou job, pentru a pleca în afară, pentru a ajunge instructor sau asistent instructor, pentru viață sau pentru altceva) discutăm și împreună stabilim programul, prezența și vă garantăm că ve-ți avea parte de cea mai bună ofertă de antrenament .

Ce echipament este necesar?

Echipament sportiv simplu fără înscrisuri, capse sau alte accesorii (aplicații, fermoare, embleme ) în culorile clubului roșu/negru sau combinații între aceste două culori , apă, încălțări exterior și încălțări interior.

Și-n funcție de disciplina pentru care optați și de performanța pe care o doriți este necesar următorul echipament: KickBox – nivel începător – nu este nevoie de echipament pentru că găsiți în sală , nivel intermediar – aveți nevoie de fașe elastice, mănuși de sac/opțional mănuși de sparring, nivel avansat – fașe elastice, mănuși de sac/și de sparring, tibiere, cotiere, cochilie zona înghinală, cască de protecție, proteză gură, echipament sportiv. Fetele opțional protecție piept.

Grappling / luptă la solnivel începător-echipament sportiv simplu fără capse sau aplicații (fermoare, înscrisuri, nituri, etc) în culorile clubului roșu/negru sau combinații între aceste două culori. –nivel intermediar/avansat – kimono rezistent ( de Judo sau Bjj), proteză gură, cochilie zona înghinală, ruashguard (tricou mulat mânecă lungă) și șort, opțional bandă protecție degete.

Pentru artele marțiale filipineze începătorii nu au nevoie de echipament pentru că găsesc în sală , intermediarii/avansații-băț de luptă rattan 60 cm, cuțit metalic de antrenament.

Pentru tactică și tactical airsoft – începătorii au nevoie de echipament minim military/tactical , intermediarii – pistol antrenament (cauciuc), avansații – replică airsoft și pistol antrenament, consumabile și echipament tactic .